Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vet inte om du.

Och jag vet inte om du ser vad jag besitter
bland alla dessa ord
och ett skratt
och det att du sa att jag inte var knepig
nej inte alls
och jag kände inte igen mig själv i dina ögon
men du har inte sett mig vid bron
eller i ljuset av många år i deras ögon
Och jag vet inte om du ser mina ögon
och elden som brinner i dem
på gott och ont
det där gröna och det som går över i guld
och det salta vattnet som vräkt sig ut ur dem
Och jag vet inte om du hör mina lögner
eller om du är rädd för att vi är en
Och jag vet inte om du ser min suktan
min suktan efter fallet ner i mullen
Och jag vet inte om du känner oro
efter männen jag stått bredvid
eller över det facto att jag stått där med dem
Och jag vet inte om du ser min förfäran och förtjusning
över vad du redan gjort med mig
Och jag vet inte om du insett
att det här är början på den där resten
de där andra talat om.





Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-02 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam