Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ristat i damm

 


Allt blir till damm
även om vi försonas

Allt blir till damm
allt vi rör

dom vi älskar
är lika förgängliga
som blommorna på ängen

allt blir till damm

även om vi gråter
även om änglar vakar

allt blir till damm

även om vi går med skygglappar
och låtsas
att allt är bra

allt blir till damm

även om vi lever
och dansar
under solen en kort minut


allt blir till damm


även vi
som vilset far omkring
från en tuva
till en annan



P.G 20131203

 




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-02 23:02



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, allt rör sig i cykler. Men kan vara helt underbara medan de pågår. Allt är beroende av hur vi väljer att fokusera.
2014-03-18

  Teresia Ridell
Hopplösheten men ändå en längtan och ett accepterande av livet..(min tolkning:) Fint !
2013-12-08

  Carl Mikael Fäldt
Du sätter ord på allas vår litenhet-även den svulstigaste penningstinne-blir till damm!

Så varför inte låta generositeten flöda?

Så tänker jag till din text!
2013-12-04

  Magica VIP
Man får försöka "rengöra" bättre för att undvika saker blir till damm. :) Tänkvärd dikt, kram!
2013-12-03

    ej medlem längre
Kunde ristas i sten...bra. Men en del som sker är av evighet, tycker mig ana det mellan orden.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP