Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm igen, upprepning lär vara bra..?


omåne; dagens blå

 

 

kan man skylla på månen

 

även när den är borta som idag
kan man skylla på månen

 

även när den kom till korta som igår
kan man skylla på månen

 

blå




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger
Publicerad 2013-12-03 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri