Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gnällvisa för de visa - ni övriga bara trettioen (gah, så går det när man räknar månar istf agendadatum)


låna, visst okey men fråga först

 

 

 


ett utbyte höjer alltid totala energivärdet
eftersom vid respektfullt och hänsynsfullt givande och emottagande så skapas alltid en känsla av Äkta Vi (3e väsendet) och där kommer värdeökningen för osset för båda individer

att få ta dela av. Dela lika på.

 

att våga tro på

(trohet) tilliten

slippa vända sig i skiten

 

tillit till eget inre
gånger två ger gratis för tredje i det yttre

inviten möjlig och löjligt då att förneka

dissa chansen

 

omvända vägen för vissa
ingen väg alls för andra
hur man vandrar med varandra

är väl ändå en triss att skrapa för två

varför har du rätt att döma mig på mina ord
och samtidigt kräva att jag ska ta hänsyn till ditt mående och kaos i livet som dina ord sägs spegla

när du inte ger mig hänsyn och respekt för mitt

vad vet du om mitt kaos och otyg
vävt med möda sår och dyr dyr tillit
vad vet du

när stal du spegeln som ditt verktyg
vad vet du om vad du sett

 

i min spegel som endast mina
böner bett

 

[låna, visst okey, men fråga först]

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri