Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skänkarna; de talar

 

 

mina skänkar har börjat prata igen

nu talar de om sina lönnfack

en av björk
en av furu och gran

en vet inte att den är en skänk
tror den är en byrå

och jag har talat om hemlig lönndom
så fel fel fel

om söndrom samtal och om fack
kantade med kopparvinkel
ornamenterade för att synas


de talar om knuttimrat hantverk i dikt satt
inga lim i fogarna och inga sår på knogarna

de talar om sina lönnfack fria från sikt
fria från kravet på återgåva

skänkarna




Fri vers av Pot Pourri
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri