Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
märket ja, ett s.k. totem. Bat buren; Death&Rebirth. Så föds livet på nytt. Bytt bytt, kommer inte igen. Välkommen Jack, i min hand, igen.


teknik; döda fladdermöss och jack i handen

 

 

förfall

 

att falla i god tro att en robot skulle göra alla snälla
oavsett bi-nära cinderella och bi-nåde cecars gälla förstoppning
av livets gemensamma

 

förfall

 

att falla i mönstrens mönster plogade
när man knogade med öppna fönster bara för en förhoppning

av givets ensamma

 

förfall




Fri vers av Pot Pourri
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-12-03 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri