Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tungsinne i ena kartongen, för projekt; vid klartgjord överenskommelse


att vägra stänga av sig

 

spelar fortsättningen på harpa

 

spelar mest varpa med stål i min hand
den landar ju säkert på skärande land

ett eget kast att ta

 

att bli ombedd om klarspråk men bli trodd för lögn
för yta och för dikt och förbannad refräng

jag har en säng som lever rövare nog
att kallas helhet för sömn

 

nej jag orkar inte spela spelet

dröm mig och döm mig gärna
jag orkar inte spela spelet

 

ser inte ens felet
känner att ena sidan strävar utåt och den andra låser ute
vems sida står man på när näsan räcker fram

som om ingen bro var byggd

exakt till vändning; fel är det lika med damm i ögat per sänding
skick
som när man gnussar linsen och ändå inte ser den kick man fått

 

ändå inte ser felet man gjort
sig förtjänt av

 

nej jag orkar inte spela spelet mer
ett liv av lögn räcker gott och väl 

 

bara du har sett det
så där

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri