Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja vad fan säger man när ordförådet är tomt bööö !

det finns ingen i hela värden som kan såra mej eller göra
mej ledsen på något sätt endast jag skälv kan riva sår i

mitt eget hjärta och känslor grundat på hur jag tolkar andras
verklighet och jämför med min egen verklighet och ser att den

inte stämmer för att jag var blind eller att dom inte såg min väg
i från sin eller när jag förstår att dom andra hade rätt i mitt mörker

av envishet i min egen förnekelse som i en hage full av bruna hästar
och jag var den som var vit eller tvärt om så att ni inte tar mej för

en Tintin !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut inte. Vi har alla våra liv och bördor.. Och allas ord är viktiga.
2013-12-03

  Maria Sundelin VIP
Vi är tyvärr allt för bra på att såra osd själva.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten