Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första, andra och tredje

För det första:
Ingenting är allting.

För det andra:
den som blöder får själv torka upp.

För det tredje:
världen äger dig, inte tvärtom.




Fri vers av Margaloo
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo