Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ryggrad - jag räcker inte till

Utan ryggrad
söndersliten

alla kotor
hullerombuller

som pärlhalsband
gjort på dagis

som tårar
man inte vill ska trilla

som vilsna näbbmöss
i skafferiet

utan ryggrad
kan jag böja mig

för det som inte längre är jag




Fri vers (Fri form) av Margaloo
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-03 17:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark samt väl beskrivet
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo