Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ska dela rättvist - en blodig historia

De slipar knivarna
jägarna
det är säsong
människojakt
och jag är bytet

Det slår gnistor
om vapnen
bortslipade spår
av tidigare offer
gamla synder

Jag springer
från brinnande facklor
hundarnas skall
självgoda skratt
blod och urin

De ska dela rättvist;
En vill ha mitt hjärta
En vill ha min hjärna
En vill ha mitt kön

Ingen vill ha min själ




Fri vers (Fri form) av Margaloo
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo