Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Arton..."

Jag kastar och jag struntar i varje pojke som vill ha mig
Dissikerar deras insidor
Lägger värdefull tid åt sidan
Men det spelar ingen roll
för jag är tjugo år sen
Försöker hitta ett sätt
och snubblar
Du är helig, jag är tid
och tid är inget för dig




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött