Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var är dörren; och ser man en cirkelgång mer än utifrån - insp. efter eåter ett minne: 'Över-3-berg-vilse-på-skidor-i-Cirkel'. Tillbaka till Gå.


cirkel; Tillbaka till Gå(ha monopol på ett synsätt)

det är nog slut på någonting nu för saknad är här igen men hur kan den säga något om slutet

tar något slut så där bara för att

och jag samlar på de där strecken som om
och jag svamlar med andra om dem som om
och jag ramlar alltid i samma grop som om

någon frågar
- plockepinn?

det är nog slut på någonting nu för jag vaknade och jag minns inget mer än så men saknaden

saknaden
säger något om slutet

har något börjat så där bara för att

och jag samlar på de där sluten som om
och jag svamlar med andra om dem som om
och jag ramlar alltid i samma grop som om

någon frågar
- vad har hänt?

strecken
säger något om början

har någon sagt något så där bara för att
har något hänt för att något sagts bara för att

har något saknats
har något hänt
har något sagts

har något vänt bara för att

 

har något mer än antagits
att

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri