Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att aldrig nå upp


mest en gruvgångs släp och sen då

 

 

det mest bedrövligaste av motsägligheter på mycket länge

 

hur går man då till väga
hoppar man baklänges måntro
i skaktet i mörkerluften

kan det bli värre
kanske kullerbyttor i takt smärre
bara på ett nästan

 

som att vara ganska gravid
av ljud

 

vilken torrförlossning
stackars fladdermus

 

dödshänget i solen




Fri vers av Pot Pourri
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-04 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri