Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dansa? Hah, så 'nigen' fastnar i flisorna där nån glömt att vaxa


vresig; deltaö och en halv tretakt

 

vi kan väl inte hålla på så här hela tiden
när den bara vrider sig om sig själv

som ett delta enormt runt en ö
deltaorms sjö med en fläck i mitten

ingen man där 
ingen härkvinna heller och inte ett vitten av vett

vilket vi kommer försent förtidigt

lidit lida led är tiden ur i skur och skumrask
kan man vrida ett patrask så

vilket sätt

matrask kanske så går det counterclockwize-män på fler är tre
lite som broar emellan behövs två

sen hoppar man bara och hoppas på hoppet
vi kan väl inte hålla på så här hela tiden

i halva rundor i en deltadans 
vem dansar runda valser på halv tretakt


det liksom haltar nånstans
och tiden är vresig också

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 131 gånger
Publicerad 2013-12-04 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri