Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


124.DU FYLLER UPP MIG .

Jag reflekterar mig med
KÄRLEKENS _ FORMLÖSA _FLÄCKAR
som rör sig _ I LUFTEN _
Deras öron LYSSNAR på dig.

Du sa ... kom med mig ...
NÅGON GÅNG ...I NATTENS ÖGA.

Kanske uppenbaras för dig
MANNENS GÅTA.

Gryningars gator sicksack ... dörr.
Nittionio trappsteg ner i MECKAS
rörelse med ...APOPHIS ,
fladdermöss och nakna kroppar.

RUNT _ TUNT _ TUNT _ ROP !
RÄDDA EN FRI TANKE I SANDMOLN !!!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-04 20:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den poesin; fria tankar , grynings gator !
2014-04-26

  aol
gillar rädda en fri tanke i ett sandmoln,
2013-12-08

    Nala VIP
lyssnar på formlösa fläckar av kärleken
med ögon som försöker höra.
2013-12-05

  Chorin Raphael
Jag gillar sista raden.
2013-12-04

  Ulf D VIP
Sista raden en fantastisk bild!
2013-12-04

  Gunnar Hilén VIP
Gillar "tunt tunt rop, fladdermöss och nakna kroppar"...behåller gåtans lösning









































2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP