Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som du & jag


Karikatyrer


Jag omnämns på felaktigt vis
omkullkastas viljelöst
DET VAR INTE HON SOM BET DET VAR DU
bekräftelser som
i kaffearomen sedan länge mildrats
ÄR EN LÅNGSAM AVSLUTNING
i dina alternativa drömmar uppochner
rivs ironi lika hårt utan mening?

Jag skrattar i slow motion

Hur många speglar
hur många foton
hur många filmer
hur många KARIKATYRER SKA DET FÅ KOSTA
närhet är dyrt
och jag står i skuld
sopran tenor du kan skrika i diskant om du vill
jag står ändå i skuld
oförmögen din närhet
LÅT SURREALISMEN SPELA
ingenting är logiskt här jag VILL
du.- Du är så dyr
HUR MÅNGA KARIKATYRER SKA DET FÅ KOSTA
att få springa?


DET VAR INTE HON SOM BET DET VAR DU




Fri vers av Nemona
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-03-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona