Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dunkdunkdunkdunkdunkdunk försjunk- en ig-en \"for I am guilty\" - den fjärde fen


Själ(v)försvar



robotar på rad
jag suger in röken så djupt att lungorna fräter
fysiskt
den ligger i luften. finns inte syns inte
mr presidenten har mördats och i gryningen skriker dem,
tigrarna
under en röd sol vi tillber utan rätsida på linjerna
KRYPTERAD VILJA


the thin line between genious and insane
älska med mig


svart vatten ur kranen
korpar på fönsterblecket
finns det ett verb för det?

var det planerat- frågetecken
aahhh
journalisten klottrar frenetiskt sin stenografi
längs hans ryggrad
hennafärgen läcker genom hårsäckar
jag smörjer mitt skal

ett folk utan språk
& här släpper jag intellektet för att ge efter för the exotic
reducerar radiofrekvensen till oregelbunden rytm
det var så ditt hjärta lät; det är så din tunga slickar


en HELT kemikalisk natt! var det
hur mycket jag än ville sipprade kärleken ner mellan de sömnblöta lakanen
dunstade och inhalerades-det var så vi blev höga första gången

den djupa djungeln kommer sluka mig och jag är rädd
rädd för världen

please unpack my bags

inga hallucinationer
alltså
nej nej jag är inte sån
bara parfymen på muren runt min midja

the thin line between genious and insane
älska med mig




Fri vers av Nemona
Läst 640 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 02:03



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Vilket härligt spårk. Mycket bra dikt.
2008-06-22

    Sundance Kid
du skriver verkligen abstrakt konst
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona