Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rinner och brinner inget försvinner du bara påminner om det ingen finner


Magma


jag flög ner dit allt möts
först min dröm-den där framtiden vi skrev ihop
efter att Luis ringde
& i morgonljuset kunde jag se Afrika från balkongen

en bit av fjärran. var ligger fjärran?-sandkorn, myror, människor, you name it
allt är litet och kryper och kan föras bort med vinden

kyparen med det gula riset diktade för dricks om hur vackra vi är
- eller det våra -
men jag visste fortfarande inte vilken tid jag flöt i
det var natt och tidvattnet kom & gick med oss utanför fönstret

räcker inte med sju dagar jag levt oviss om klockslag
han tog av sig metallen och blev rödtatuerad

min tur: beställde en taxi till en tidpunkt som redan varit
mannen i röd slips såg förvirrad ut
då visste han inte att jag precis ätit en ryggrad
och svalt den hel som om den bara vore en detalj

även om han fångar det neongröna i sin lins
och jag chokladfläckar mot bokstäverna på de solblekta sidorna
slutar vi båda på jorden och big fucking bang och meningen med allt.

en mani
fördröjd inuti
förtöjd i en lavin

allt rasar utför



& i morgonljuset kunde jag se Afrika från balkongen





Fri vers av Nemona
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona