Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
näe, inte den starka - för hu-u-u-r skulle det låta... Ingen skulle ens klicka upp denna frivers utan underkategori-'dikt' annars, eller? I alla fall inte de som behöver läsa det.. /Pro-Vocation (är inte alltid av ondo.)


den starke

 

 

ingen blir trodd om de inte först visar sin sårbarhet

total undergivenhet

 

endast då vågar de troende lita till någon annan än sin egen 'boss'

snacka om mäktigt missbruk av andra

 

snacka om självrättfärdigande

snacka om feg

 

sa den starke

och gick åt annat håll

där det verkade vara mer modiga omgivningar

för att våga lita till även människor

 

sig själv och livet

in real

 

 

"Tog sin lya och gick, utan tillbakablick" 

utan ett tack

 

varför tacka för en insikt som ges omedvetet

av maktmissbrukare

 

 

[makt/att vara mäktig/att mäkta med

att gå som Fri

under eget Ansvar

makt; här livsenergi

 

vem har pratat om annat

könsroller?

 

vad har energi med rollspel att göra

mer än rättfärdiga spelet själv]

 

lek med makterna 

och dom 

 

leker tillbaka

In Deed

 

inbjudna

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-05 08:25



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
En av de bättre texter jag läst här.. eller alls! De borde göra barnböcker av detta och låta föräldrarna tolka.. Någon kvar som inte blir bov? Hjälte? Nej just ja ondska finns visst inte för då är ju pappa och mormor ond och det går ju inte
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri