Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag säger till dig i kudden

alla pratar om stormarna där uppe
i landet
alla pratar om att det stormar här nere
stormen sven stormen gudrun stormen simone

jag kan inte ens säga hur många stormar jag haft i mig det senaste året
och hur många löv som har rykts bort
och jag kan inte säga
hur många gånger du inte ringde när jag trodde dig istället för mig
som när jag hittade på allt själv
samtalen
drömmarna
tårarna

allt det där fanns när det gröna blåste bort
fast visst fanns du kvar ja visst finns du det

frågar jag själv mig i kudden
och kväver svaret i hård bomull

sover skavföttes med mina egna tankar

kan man brista sitt eget hjärta brustet?

viskar jag i luften
så det är aldrig någon som svarar
tillbaka




Fri vers av skuggömma
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-05 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar
2014-01-11

  Katinka VIP
Ja man kan krossa sitt eget hjärta, med rädsla, med drömmar som aldrig blir av. Jättejättebra text!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma