Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen blåser du in vintern


Välkommen Sven

Välkommen Sven


Snö ger ljus

Kyla ger klarhet

Storm betyder inomhus

Du blåser in vintern

och julförberedelserna


Välkommen Sven






Fri vers av WyS VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-05 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP