Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny värld öppnar sig




när doften av lögner snart lagt sig

renas nu sakta luften omkring mig

existensen av en helt ny värld skapas

framför mig

bakom mig

i hela mig


främmande spännande nytvättade dagar i en ny verklighet

där en kunskapstörstande längtan nu får blomstra

där döda förmågor sakta vaknar till liv igen

äntligen äntligen

åter igen



själen i mig fylls på med ny kunskap om livet

själen får ett liv

livet får en mening

meningen med livet

nu sökandes som ett nyfiket barn

efter alla gömda gåtfulla svar




Fri vers av Lone Wolf
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-05 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf