Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror på sprängkåta stenar






jag tror på sandkornets möjligheter
att bergas...att bli berg

jag tror på vattendroppen
att havas

jag tror på gnistan
att världsbrandas

jag tror på fukten i din andning
att universumeras

kort sagt
jag tror inte på nånting




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 21:25



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
kort sagt
jag tror inte på nånting



___________................_________
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP