Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets ljusa låga



"Skapad genom kärlekens bus
född att älska helt utan hat
formades av spritens njutbara rus
till ett litet smaklöst vitt oblat

mitt val jag gjorde då var kruset
med skuld och skam som skapade smärtan
jag förvandlades till någon annan i ruset
med djupa sår i mina älskades hjärtan

du satans vidriga smaklösa skit
som raserade allt värdefullt till slut
du tog min vackra själ bit för bit
där existensen av mig själv sakta suddades ut

men upptäckten av livets ljusa låga
fann även jag en dag
med älskandets oändliga förmåga
att bara få vara en del av mitt jag..."




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf