Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man ska uppskatta sina nära o kära


försent?

man vet vad man har

men man vet inte vad man får

tala om hur mycket dina nära o kära

betyder för dig

vilken plats i hjärtat dom fyller

vilka länkar som skulle fattas där om dom inte fanns

tala om det för dom

o gör det så ofta så dom inte glömmer

man ska inte snåla med kärlek

en dag kan det vara försent för det




Fri vers av mb74
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-14 07:16



Bookmark and Share


  aftermath
klokskapsbudskap som tål att upprepas om och om....
2006-04-12

  Therés
Kanontext med ett bra budskap
2006-03-15

  BlåhäXa
Har du helt rätt i , vännen min! och du är så värdefull du med - tack att du finns! /Pia
2006-03-14

  Last Word Spoken
Ja, det var en fin uppmaning, så sant så!
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74