Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi kan låna sten av varandra


stav-fel; kolla välbevarat

"lär dig stava åtminstone fula häxa"

*

 

 

och jag undrar så här efter sex
år är inte viktigt alls

 

som om idag igen
man har hål att fylla liksom förgylla tillvaron

 

för inte har väl du fått nåt
och dina mail ligger ännu och kan tro åren gjort sitt

 

med den grammatiken

 

kolla

 

Åtminstone.
(helt utan stavfel)

 

 

hur är det med dina egna Stav-fel

*

och man ser ibland dessa elaka
mer känner
och ilskan pyr så gatstenarna rivs upp vid bärsärkad framfart
ett trasigt hjärtas botten har hullingar

 

glödgande
sen går de ödmjuka efter

 

plockar sten
på sten

 

för att nån gång kunna laga
där villighet finns

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 129 gånger
Publicerad 2013-12-06 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri