Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=TPQOdq8IgC0 -


att lära sig läxan: agda kan nu

 

jag har inte gjort nåt
mentaliteten för offret

 

rättsvidrighetens manipulation i det inre
sa crow

 

har ni mött en äkta venus

 

jag har inte gjort nåt
kan stå där

 

räkna sina fallna fjädrar

 

det är så man näckar en tupp
med en hök

 

sa agda




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-06 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viskar:
kom ihåg att hon är en fitta

2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri