Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så klart mina dagböcker grävdes ner sen... som fortsättningen genom alla år. Menmen ska försöka hitta dom..i nåt gammalt minnesdike. Det finns ju ishackor.. :)


svara eller läs (frog; rensningen)

offentligen vill jag härmed varna mina läsare till att tänka på sina egna drömmar och inte på mig för mina vapen lämnade jag nitton hundra nånting för en åkers stens lugn och ro

det är så det är att bo på en vind

 

svepande nordan
man liksom får många kinder sen
att vända till

*

stängt
plogade utanför okey
men rakt in i huset
utan att knacka på

 

inte okey


stal spisen och hoppade ut genom fönstret
sen konstig undran om korsdraget

jo fötter kallnar


hittar man inga egna sockar är det uppgjort
iförväg

ivinter

 

egen snölek

ikallt

ifåneri

 

ifrimodigt frieri med himla
möten

that's why

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 166 gånger
Publicerad 2013-12-06 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri