Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sicka kompisar i djurens värld, men tacktack du stäppavarg som gläfste till


coyote tack din illivillige rackare

 

 

jamenja justja jummilum och jamsa jämn å lugn

 

så klart det kliar i klöven när ingen flock främjar

det är ju den biten också ah så man kan blinda sina bländade bambiögon bara för att öron hör annat som vanligt i såsiga sfärer

 

det är dags att stänga luckorna ordentligt
ord äntligt och äntligen jo

 

 

det tar vi en rök på med äkta vänner
det gör vi en stökig jul på och det

 

skiter vi i disken på
jo




Fri vers av Pot Pourri
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-06 10:14



Bookmark and Share


  maria kide
"det är dags att stänga luckorna ordentligt
ord äntligt och äntligen jo





det tar vi en rök på med äkta vänner
det gör vi en stökig jul på och det



skiter vi i disken på
jo"



JA, det gör vi fanimej
Fin text!
2013-12-06

  cilax VIP
snyggelisnyggt
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri