Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tillhör er



luta ert huvud mot mitt bröst kära ni
här finns trygghet och respekt bara vi
hos mig finner ni tröst och ro små änglabarn
det vet ni och det vet jag
var i mina armar så länge ni vill och kan
där jag kan skydda er i min starka famn
ni hör hur mitt hjärta dunkar och slår
det är bara för er mina barn
det platsen ni äger det är dit ni når
ni är min skatt och det dyrbaraste jag har
ni bär mitt liv och har alla mina svar




Bunden vers (Rim) av Lone Wolf
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-06 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf