Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner



lögner skapar enkelt smärta

den tid då mörkret stärker sin makt

det falska som gärna biter sig fast

då det äntligen hittar en otrygg själ


kärlekens atomer krossas där lätt

med jämna exploderande slag i ett hjärta

allt blir sedan bara tomt som vakuum

som fylls med en oåterkallelig oändlig smärta





Fri vers av Lone Wolf
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-06 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf