Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag så, ska jag också få komma hem

Fortsätter framåt
Fast styrkan är som bortblåst

Försöker inte se bakåt
Håller hårt om hoppet
Om en dag, så…

Ska jag också få komma hem
Kliva in i ljuset
Där sinnesron finns
En morgondag utan ångest

Försöker att stå kvar
I min svaghet
I den mörkaste förtvivlan
Djupaste sorg
För allt som inte blev

Håller hårt om hoppet
Om en dag, så…
Ska jag också få komma hem




Bunden vers (Blankvers) av Annica_N
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-06 11:39



Bookmark and Share


  louisegirl

Berörande!
Fint skrivit!



2013-12-06

    ej medlem längre
Vackert diktat om svårigheter och förtvivlan.
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N