Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglabarn



Den ljuvliga glädje jag hör i din fantastiska röst

mitt vackra ljusa änglabarn

skapar ljuvlig sommarvärme och tar död på denna kalla höst


du är alltid så glad och kärleksfull när jag ringer dig

det är som om du för alltid

har befunnit dig nära mig


det finns dagar som jag vill att du ska glömma nu

då din mamma och jag levde ihop

då vi slet varandras själar mitt itu


jag vill inte att det följer dig mer

utan bara vara den du är

inte något som andra tror de ser


du kommer alltid att vara den vackra ängeln min

gör någon dig illa

så ropa efter din faders trygghet som för alltid är din




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-06 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek! Äkta kärlek Wolf..
2013-12-06

  louisegirl
Berörande fint skrivet!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf