Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Healing och skoskav har en viss koppling för mig :)


det där med trosuppfattningar

 

Snacka om varning för kalsongnedsläppning

 

oliver växer på träd oavsett
kärnfria är bara båg och silltunnor stinker likförbenat på fjortonhundratal

jag berättade om dödarna

så klart man tar till paletten bara för att förhindra insyn
gammal oliv är bitter oliv om än inte en mandel i gröten

jag berättade om att tömma alla slattar i slasken om så flerdecilitrar
eller ej

 

skriv mig ej
om tidsfördriven datasignal som om det vore kommet från ovan
det är intrångshistoriken från markgrävda nätet

bättre sulor på fötterna för det fattas några mil 
som om vägen vore fysisk

(målet är jaktens passion)

 

vägen är andens
så klart det finns hål som ska fyllas

 

men det händer inte med fötter när man har vingar
sa korpen

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-06 12:56



Bookmark and Share


  cilax VIP
ska och ska
och hur men hur
och pennan flinkar din
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri