Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget



Mörkret får mig att se ljuset

ljuset får mig att se livet

livet skapar jaget

jaget är delar ur livet

upplevelser från det förflutna

det förflutna gestaltar vem jag är

ett liv utan det förflutna

skapar mörker utan ljus

utan ljusets krafter är jag inget

om jag inte är något

vem är jag då?




Fri vers (Fri form) av Lone Wolf
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-06 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf