Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födas på nytt


Skriken i ett hjärta kan ingen höra
eller se själen som förlorat sin kropp
då man aldrig igen får känna eller röra
det enda man älskat och gav livet hopp

Våga finna dig själv igen med kraft o mod
allt som sker har en mening våga tro på dig själv
sanningen segrar alltid för den är ljuvlig och god
lögnernas kränkande svek är delar ur livets fördärv

Dagen kanske kommer då vi alla kan förlåta och få ett slut
även om smärtan gör ont och det känns hårt
så ge tiden en chans för att bara kunna få gråta ut
trotsa livets smärta även om det känns meningslöst svårt


Att kämpa sig tillbaka från mörkrets djupa avgrund
en plats där själen söker efter sina delar från sin kropp
är att kunna förlora sig själv för en liten stund
för att sedan födas på nytt med förnyad kunskap och hopp




Bunden vers (Rim) av Lone Wolf
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf