Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stulen naivitet

Jag vet inte varför
men min själ söker fortfarande efter dig i mörkret
kanske hoppas jag att du kommer tillbaka till mig
att du återigen kommer hålla mig i din famn
men jag saknar ju dig inte
inte så mycket i alla fall
det jag saknar är kärleken
Jag vill kunna älska igen
men hur ska jag kunna älska när jag är räd för att falla
du fick mig att sluta tro på mig själv
sluta hoppas
men jag älskade dig trots alla svek
trots alla gånger du skadade mig
men nu vill jag kunna älska igen
jag vill älska någon som älskar mig tillbaka
men jag är rädd
rädd för att falla
kan du inte ge mig min naivitet tillbaka så att jag återigen kan tro




Fri vers av Narcissia
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-07 01:17



Bookmark and Share


    Vad säger ett namn
Det har maste vara det vackraste som skrivits pa den har sidan
kanske nagot av det vackraste som nagonsin skrivits
du ar en stor poet
jag tror pa dig
tro pa dig sjalv
fortsatt kampa
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia