Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen som vet

 

 

 

ensam
står jag här
på två ben
som inte är mina egna

jag pratar
men rösten jag hör
tillhör någon annan

den jag var
den jag skulle bli
finns inte kvar

nej för jag är han
som blev kvar
som stångade sig genom sitt liv
men aldrig nådde fram

innerst inne
vet jag vem jag är
men det är så sällan
jag får chansen att plocka fram honom

för det mesta
är jag en skugga
en tvivelaktig figur
som vandrar i mina trasiga skor

men innerst inne
så drömmer jag än
om att få återse mig själv
när jag tittar i spegeln

han som var bra
han som hade drömmar
men om han kommer tillbaka
det vet ingen

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-12-07 02:55



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Underbart formulerad.
2014-01-14

  Krankenhaus
Fantastiskt formulerad och jag gillar hur du binder ihop det men en Cornelis text. Bravo!
2013-12-08

  Monika A Mirsch VIP
sorgen och uppgivenheten tär och gröper ur - rikta din spegel ut - det finns alltid någonting som fastnar i glaset - välskrivet om den stora sorgen!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP