Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt innersta rum




här

i mitt innersta rum

tillåts jag att vara mig själv

i min skyddade kammare

utan slagen från livets ondsinta hammare


inom mig finns min själs fasta punkt

där finns friden jag alltid söker

jag tar mig väldigt ofta dit

för att bli fri från livets lögner och skit


jag vill helst bara vara i fred

sittandes ensam och titta ned

ner mot golvet och slita i mitt hår

eftersom ensamheten då belönar mig med en tår


skyddad av alla väggar här

som omsluter min begränsade värld

ingen tar sig in och jag tar mig inte ut

är detta början på mitt slut


jag stannar kvar här en liten stund

för här finns alla delar av min personliga grund

det har nu blivit mitt enda trygga rum

här stannar jag och jag förflyttar mig inte en tum





Bunden vers av Lone Wolf
Läst 202 gånger
Publicerad 2013-12-07 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf