Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vända vokal, vända perspektiv, överleva.. rörelsen


sopåpera; flyttstäd (tid för eftertanke)

 

lane du du lane kajsa har för trist

jivasst jivasst det är ju ventir

 

esin bara vantär på din tebba

 

lane du du lane hur garö flettyn flattyd atun keffa och atun sol

hur garö gelvon feni

 

lane du du lane kajsa seldå venit

köp en ittäksflaska till

 

och sapo itu hernön

 

*

 

och jag hittade ingen mer ork
hittade ingen mer väg att gå
ingen mer väntan att vänta

för längtan lever på hopp

inga svar
är döda frågor
släckta hopp

som fåglar rasande från himlen
alla stopp alla tystnader

mina fåglar
kör näbbarna opp ur jord
gapandes efter svaren


och jag irrar barfota
springer
medan stjärten brinner under

klor klöser i stenar från urminnen


vingar
vad är vingar

 

 

vad är vingar

 

*

 

idag går jag

sakta 

emellan

stänger så näbb för näbb
trampar försiktigt ner igen

 

lägger jord

 

sätter sten
ristad

med det vackraste

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-07 03:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
gallir danne
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri