Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ogöra; ryggen till

 

förvirring bländning skräck och vilse

 

 

vådan av att söka sanningen
när man bara behöver hitta lögnen

öppna ögonen

lyfta en fot

 

våga

kliva in 


se veta förstå inse och sen gå

ifrån

 

med egen sanning




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger
Publicerad 2013-12-07 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri