Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland



Ibland så skiner solen hos mig lite mer

dagar av glädje är dagar då jag ler


strålande vacker och med en känsla av frid

likt en ängel som kramat mig hårt lång tid


omfamnad av livets kärleksfulla ljus

som värmer min ensamma själ i ett rus


när mörkret sedan återtagit sin makt

då solen förlorat sin glans o prakt


dessa dagar känns solens strålar kyliga här

precis som de minnen i själen jag bär





Bunden vers av Lone Wolf
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-12-07 09:58



Bookmark and Share


  wildah
Fantastiskt vackert!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf