Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


125.SKA JAG LURA DIG MED ........

.........VÄLPUTSADE _ LEENDES _ FASAD
SKA JAG RÖRA VID DINA LÄPPAR
MED _ JUDAS _ KYSS
SKA JAG VÄGLEDA DIG
MED FARISÉERS TANKAR

D U_ MIN _ NÄRMASTE _
_ AV _ SAMMA _ KÖTT _
OCH _ BLOD

ELLER SKA JAG SKRIKA UT MIN VREDE
DÅ _ VET _ DU _ VAR _ DU _ HAR _ MIG
JAG SKA INTE LER NÄR ETIKETTEN KRÄVER
DÅ _ VET _ DU _
_ATT _ MITT _ LEENDE _ ÄR _ GULD _ VÄRT
JAG SKA INTE KRAMA DIG
NÄR _ JAG _ ÄCKLAS _ AV _ DIG

JAG SKA ÄLSKA DIG _ BARA
NÄR _ DITT _ SINNE _ ÄLSKAR _ MIG
OCH DET MÅSTE _ VARA _ RENT _
SOM _BARNATÅRAR




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-07 10:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det ska vara två som känner för att känslan ska leva i lyckans lustans ...
2015-01-08

  aol
vara rent som barnatårar, så fint,
2013-12-08

  Ulf D VIP
Det är bara att hålla med, vilka kontraster!
2013-12-07

  Gunnar Hilén VIP
En text med både "äcklad" och "barnatårar" blir en favorit.
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP