Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vargtimmen



Vaknar av dina andetag

att smita nu är inte lönt.



Inte nu när snön har lagt sig

då är flykten så uppenbar.



Så varmt här under täcket

inga minusgrader som når oss här.



Lyssnar till dina andetag

och känner att jag vill stanna kvar.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-07 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus