Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolonilottsdrömmar







dina jordiga fingrar och kolonilottsdrömmar i solen rödbrända kinder och gula löv dom kommenterar ibland
ger tips eller saknar kontroll jag
skrattar lite inombords tänker äsch

det är ju skönt att ligga här bland ogräset titta på skalbaggarna känna spindlar springa över huden för dom
är jag

en hel värld
tänk






sa du och jag tänkte
kunde inte annat än att göra det när du stod där i motljuset som letade sig genom ett trassligt hår ett snett
leende jag kände havet inuti

tången mellan tårna och den oblyga spiggen står man stilla så kommer dom
rör vid dig
så som jag ville att du skulle röra
vid mig

fast lite mer handfast kanske



humleholkar sa jag
bra för fruktträden allt
som blommar dom blir färre man
vet inte riktigt varför
sa du

vi glömde kanske bort dom





som den friska luften


eller tystnaden

















vi såg på varandra över morötter krusbär och en kratta koltrasten
letade maskar i hörnet

det gröna liksom ropade
hejade
rös

blundade höll andan medan du
klev över allt det där som var mellan borstade av händerna mot jeansen

gud
tänkte jag







ta tag i mig nu







Fri vers (Fri form) av otto
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-08 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

otto
otto