Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1200

Av alla dessa pusselbitar
1200 för att vara exakt
saknas ingen
jag räknade dom nyss

Svart i rummet
och på ett bord av trä
ligger mina ögon av glas

Någon har sagt mig
att pusslet föreställer en vit fågel
som flyger högt, över ett stilla hav

Jag rör sakta vid bitarna
rör med mina tomma händer
vid mina tomma ögonhålor
ler stilla

7 fotsteg bort
i lådan i bordet, i hörnet av rummet
vita vingar och den vind
som tar mig
hem

-- staffan




Fri vers av Staffan
Läst 824 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-08 15:00



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket känslig
och fin dikt
Ingrid Trolle
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Staffan
Staffan