Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökare?

Din själ
en viskning når mig
ingen röst
den vind, den kind
den höst
som sträcker sig
efter mig
som söker mig
söker sig

Det fanns dagar som inte fanns,
det fanns nätter utan chans

Och natten kommer, den är på väg
den kommer lära mig
min natt, min väg

Jag vill, jag tror, jag andas
min luft, min själ, dom blandas

Och jag, jag söker dig
som kan bära mig
jag söker dig

// s




Fri vers av Staffan
Läst 1049 gånger
Publicerad 2005-10-14 02:14



Bookmark and Share


  MinnaSofia
oj.. bra... riktigt bra...
2008-07-01

  Marita Persson
Mycket bra skrivet. Bra balans, bra allting. BRA.
2007-02-16

  Laijza
Orden dansar på mina läppar..får nog läsa igen..*ler*
2005-11-16

  Per Rydberg
Din text ger mig en stark upplevelse.
De första nio raderna är uppbyggda med ett intensivt rytmiskt flöde av sällan skådat slag. Mjukt, men som om det skulle kunna explodera när som helst!
Jag upplever dina ord, som ett kabonpapper på själen. Den här dikten vill jag kunna läsa ofta. Därför lägger jag den bland mina favoriter! Tack för dina ord!!
2005-11-06

  candela
"Det fanns dagar som inte fanns,
det fanns nätter utan chans"

sökandet efter det man letar efter...även om man inte sett
dess ansikte eller kanske vet...på något sätt en dikt om ensamhet?,
men den känns så lugn och eftertänksam, inte sorglig, mer sökande.
väldigt vackert!

den här texten var som en sång, den var så melodisk att läsa,
lagom rim, bra uppdelat..och fantastiska formuleringar med enkla ord!
2005-10-30

  Propella
Det här var riktigt, riktigt bra! Tycker om de små sjungande rimmen, hela textens andemening och alla de känslor som viskar under ytan.
2005-10-28

  Sanningsägaren VIP
Inga ord behövs.
Klockren.
2005-10-24

    Evelyn
vackra ord.
2005-10-16

    Hedda
Äntligen....................
du skriver igen.
Så mycket känslor. Jag upplever förtröstan. Ibland brukar jag påminna en vän att sluta söka det hon inte har och se till det hon har. Det är sann rikedom.
Kram
2005-10-14

  LuLU
weeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii!!!!!
sök, sök, sööööööööööök!!!
så nice
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan
Staffan