Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till Jonathan

Jonathan,

Klockan är 22:40
Det var 15 grader i vattnet idag, redan
Åskan kom aldrig

Jag har tagit ut din kudde i soffan
så att du ska kännas lite närmare
Kudden med färgglada bilar du vet
hoppas dig i drömmen krama i natt
i hemlighet

Filmen på tv visar din superhjälte
Men din kiosk här gapar tom
och din gunga rör sig ensam därute
fram och tillbaka, i vinden

Jag hade glömt hur varm du var
säger Lois Lane i bakgrunden
Tänker, att så brukade din mamma också säga
till mig, innan allt det här
Innan hon och jag gick isär

Med drömmar vid liv
dagarna varma, hösten ett minne
Nu stänger vi drömmarna ut
och känslorna inne

Innan din mamma och jag gav oss av
till var sina länder, emellan ett hav
Vännen, nu sitter du där
i din lilla båt
Älskade, fina du
Förlåt..

// pappa
Ps. https://www.youtube.com/watch?v=19bBGxf5k6k




Fri vers av Staffan
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-24 21:45



Bookmark and Share


  Hallucinera
<3
Så mycket känslor.
Väldigt vackert.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Staffan
Staffan