Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?

Jag ser så vissen ut, säger du
som om jag inte visste det,
tänker jag.
14 600 dagar
barfota längs stigen
naken på stranden
den rinner konstant -
sanden

Jag var intressantare förr, säger du
tråkigt tänker jag,
och svårt att se
hur den gamla jag
haft mer att ge

Javisst, det uppenbara
fanns där, och till för alla
men vill du verkligen ha mig så?
ha mig, som jag var då?

Ja, det fanns en tid
då jag ville känna mig omtyckt av alla,
vara älskad av alla, och lätt att nå,
idag det räcker med kärlek
ifrån få

Tanken rör sig genom åren
snuddar vid här och nu
Tanken når mig också -
var är du?

/Staffan




Fri vers av Staffan
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-08 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan
Staffan